STARTUJE další ročník soutěže BATIST Nej sestřička 2020!

Jste sympatická, veselá, odvážná, máte smysl pro humor, jste prostě ta NEJ?
Tak právě pro Vás je tu soutěž o NEJ sestřičku roku 2020!

Již dvanáctý ročník soutěže Batist Nej sestřička 2020 odstartoval své přihlašování zdravotních sestřiček, ale i zdravotních bratrů.

Záštitu nad 12. ročníkem soutěže BATIST Nej sestřička převzal ministr zdravotníctví České republiky Mgr. Adam Vojtěch, senátor Mgr. Martin Červíček, prof. Věra Adámková předsedkyně zdravotního výboru poslanecké sněmovny, náměstek hejtmana pro zdravotnictví Ing. Aleš Cabicar, starosta města Náchod Jan Birke či Česká Asociace sester.

Generální ředitel společnosti Batist Medicala.s.Tomáš Mertlík dodává “Jsme rádi, že v této nelehké době můžeme poděkovat zdravotním sestřičkám. Jsme hrdí na zdravotnický personál, lékaře a hlavně zdravotní sestřičky. Zaslouží si poděkovat a toto je jeden z důvodů, proč se daná akce koná“.

Všechny vítězky natočí medajlonky, které budou zveřejněny na www.nejsestricka.cz během července a srpna na internetových stránkácha všichni poprvé budou moci zvolit tu svou Nej! Na základě hlasování se zvolí vítězka Batist Nej sestřička. Poté 10. září bude vyhlášena vítězka s nejzajímavějším medajlonkem pro všechny hlasující.

Více informací o soutěži na www.nejsestricka.cz.

Akci pořádá BATIST Medical a.s., Červený Kostelec.

Soutěž BATIST Nej sestřička hledá tu nej zdravotní sestřičku!